Real-time inzicht

Real-time inzicht

Houd uw prestaties bij met Power BI

De prestaties van een museum hangen af ​​van hoe goed het is om data te monitoren, administreren en analyseren. Zonder een goed inzicht en overzicht van de gegevens dreigt het te worden omzeild door zijn concurrenten. Met X/Business Insight krijgt u inzicht in uw prestaties door uw gegevens uit Dynamics NAV te visualiseren met Power BI.

  • Verbeter de prestaties van uw museum

    Zorg ervoor dat u uw doelstellingen bereikt en bekijk de gebieden die extra aandacht nodig hebben. Door het bedrijf te volgen, kunt u uw medewerkers in de juiste richting leiden.

  • Maak gekwalificeerde beslissingen

    Krijg een duidelijk idee van de verkochte tickets en hoeveel bezoekers u in een bepaalde periode heeft. In het deelvenster met statistieken kunt u zien wat vaak wordt gekocht, wanneer u de meeste bezoekers heeft en inkomsten versus kosten. Al deze gegevens zullen u voorzien van veilige besluitvormingsprocessen die de productiviteit en de winst zullen verhogen.

  • Krijg een duidelijk beeld van uw museum

    De waarde van de integratie met Dynamics NAV is afhankelijk van welke gegevens in het ERP-systeem worden ingevoerd. Door uw bedrijfsprocessen te combineren, bespaart u tijd en middelen, omdat de oplossing verkoopprocessen, validatie van tickets en lidmaatschappen naar Dynamics NAV automatiseert en stroomlijnt. Door gegevens van Dynamics NAV te integreren, is het zeker dat de gegevenscombinatie en het overzicht in Power BI zijn gebaseerd op de primaire gegevens van de prestaties van uw museum. Daarnaast is er een voortdurende synchronisatie van Dynamics NAV naar Power BI, wat ervoor zorgt dat dashboards en rapporten up-to-date zijn. Al deze gegevens in X/Business Insight zullen uw museum naar een hoger level tillen.