Restaurant

Restaurant

Café POS-oplossing die uw serviceniveau verbetert

Met X/Restaurant kunt u uw gasten op een efficiënte manier van dienst zijn wanneer zij uw café of restaurant bezoeken. Onze oplossing zorgt voor een hoog serviceniveau van bestelling tot betaling.

  • Verkort de wachttijd bij het bestellen

    Wanneer u de bezoekers van uw attractie in het café begroet, kunt u snel hun bestelling opnemen en deze invoeren in de POSoplossing. Het assortiment dranken en etenswaren op het display kan worden aangepast, dus er zijn geen onnodige knoppen.

  • Efficiënte service maakt gasten blij

    Serveer uw gasten op een gemakkelijke manier door hun bestelling rechtstreeks in de Restaurant-POS te accepteren. De bestelling wordt automatisch naar de printer in de keuken gestuurd, zodat u misverstanden en onnodige wachttijden voorkomt. Betalingen kunnen ook rechtstreeks in de Restaurant-POS plaatsvinden. Voor een efficiënte service heeft u de juiste hardware nodig. We hebben de hardware gekozen die het beste samenwerkt met de POS-oplossing.

  • Future-proof oplossing

    U hebt onbeperkte mogelijkheden als u extra accounts, cafés of restaurants aan uw bedrijf wilt toevoegen. Met deze oplossing heeft u een basis voor groei die u op de lange termijn geld zal besparen. Onze ontwikkelingsafdeling houdt zich altijd bezig met nieuwe producten om ervoor te zorgen dat onze oplossingen up-to-date zijn. Bovendien brengt Microsoft continu nieuwe functionaliteiten uit voor Dynamics NAV. Al met al bieden we u bijgewerkte, eersteklas hulpprogramma's, zodat u uw bedrijf op een eigentijdse en tijdige manier kunt uitvoeren.