• 31-08-2018
  • door Xperit Entertainment

Xperit Entertainment Solutions en NaviPartner bundelen hun krachten om ticketingsystemen aan te bieden aan attracties op de Nederlandse en Belgische markt.

Xperit Entertainment Solutions en NaviPartner bundelen hun krachten om ticketingsystemen aan te bieden aan attracties op de Nederlandse en Belgische markt.

Door samen te werken met NaviPartner is Xperit Entertainment Solutions klaar om gespecialiseerde IT- en ticketing-oplossingen aan te bieden aan musea en attracties in Nederland en België. Op 25, 26 en 27 september zullen zij op de Euro Attractions Show in Amsterdam deze oplossing toelichten.

 

Ticketingsysteem gebruikt door topattracties

NP Entertainment is een Microsoft Dynamics-oplossing gericht op het entertainmentsegment met modules die perfect zijn voor het verkopen van tickets en lidmaatschappen - zowel aan het loket als online. Het wordt momenteel gebruikt door 35% van de top 50 attracties in Denemarken.

Xperit Entertainment Solutions bereidt zich voor op succes

Er zijn hoge verwachtingen van NP Entertainment op de Nederlandse en Belgische markt. "We zijn erg enthousiast over deze samenwerking. NaviPartner heeft veel mooie referenties die ons overtuigen, dat we deze oplossing met succes naar de markt kunnen brengen ", zegt Partner van Xperit Entertainment Solutions, Lubbert van den Heuvel.

NaviPartner en Xperit - een perfecte match

NaviPartner is blij dat NP Entertainment met extra mankracht op de markt is gebracht. "We hebben veel tijd en middelen besteed aan het ontwikkelen en verfijnen van deze oplossing. We zijn er dus erg trots op om het te kunnen aanbieden via sterke partnerschappen. We vinden dat Xperit Entertainment Solutions met hun expertise een perfecte match voor ons is ", zegt Mark Stewart Pedersen, CEO van NaviPartner.

Lees meer over de vakbeurs op: http://www.iaapa.org/expos/euro-attractions-show/home