Ons verhaal

 
 
 

Softwarebedrijf Xperit Entertainment

Xperit Entertainment Solutions, zo heten we voluit. Noem ons een softwareleverancier, al is dat wat kort door de bocht. We leveren niet alleen, we ontwikkelen en helpen musea slimme software implementeren. Zo maken we gegevens inzichtelijk. Dat doen we met Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

Dat is wat we doen. Maar wie zijn we? De drie belangrijkste letters uit het alfabet zijn voor ons de E, de R en de P. Dat staat voor Enthousiast, Resultaatgericht en Professioneel. Onze consultants hebben naast een flinke dosis kennis namelijk ook een gezond arbeidsethos in huis. We denken mee, we doen het samen. Wilt u plezierig zakendoen? Dat gaat bij ons helemaal lukken.

 
 
 

Missie & Visie

“Xperit Entertainment Solutions helpt organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering.” 

Deze missie zullen wij door middel van onderstaande punten waarmaken:

 • Standaard software (Microsoft Dynamics 365 Business Central)
 • Eenvoudige en doeltreffende projectaanpak
 • Pragmatische, no-nonsense mentaliteit
 • Consultants met business- en applicatie kennis
 • Het statement: ‘Automatisering is geen doel op zich, maar… het gereedschap dat u helpt bij de uitvoering van uw processen’
 
 
 

Het team

 • Lubbert van den Heuvel
  Lubbert van den Heuvel Partner

  “Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van”

  In het kort

  Ik ben Lubbert van den Heuvel, de man van Marieke en de vader van drie dochters; Gerlisa, Elsaly en Anne-Fleur. In 2008 was ik een van de founding partners van Xperit. Toen, maar ook nu ben ik met passie betrokken. Vooral bij marketing & sales: binnen Xperit ben ik verantwoordelijk voor die afdeling.

  Missie

  Ik heb één centrale, persoonlijke missie: “Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van.” Zo wil ik in het leven staan. Niet alleen privé, ook in mijn werk bij Xperit geeft ik daar invulling aan. Sterker nog: ik loop er het vuur voor uit mijn sloffen. Ook in mijn vrije tijd drijft die missie me. Zo ben ik politiek actief voor ChristenUnie en voel ik me zeer verwant met organisaties als Compassion en de 4e Musketier. Waarom? Ik wil een bijdrage leveren aan de strijd tegen onrecht. De wereld mooier maken; dat is hét voor mij. En het mooie is: vaak zit dat 'm in de kleine dingen!

 • Wim de Bruin
  Wim de Bruin Partner

  "Ik vind het een mooie uitdaging om samen met collega's nieuwe kansen te ontdekken en benutten"

  Inspiratie

  Ik ben Wim de Bruin. Tijdens mijn werk ben ik graag bezig op het snijvlak van business en techniek. Daar haal ik iedere dag inspiratie uit. Enerzijds richt ik me op de wensen van klanten en gebruikers. Die vertalen we graag in mooie oplossingen, zodat zij hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Anderzijds ontdek en benut ik samen met collega's nieuwe kansen in de wereld van IT. Die is namelijk constant in beweging. Uiteindelijk leidt het werk op dat snijvlak tot iets heel moois: slimme en efficiënte softwareoplossingen.

  Thuis

  In mijn vrije tijd ben ik veel bezig in en om het huis. Ik geniet van het bereiden van een mooie en lekkere maaltijd. Daar lust ik graag een bijpassende wijn bij. Die nuttig ik graag samen met mijn gezin.

 • Maritt ten Hoedt
  Maritt ten Hoedt Marketing

  "Het analyseren van cijfers en social media kennen voor mij geen geheimen"

  Binnenstad

  Mijn naam is Maritt ten Hoedt. Ik studeer HBO Communicatie in Amsterdam en ga graag op zoek naar dé sleutel in succesvolle online marketingcampagnes. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en geniet ik van de Amersfoortse binnenstad.

  Marketing

  Bij Xperit zal ik mijn opgedane kennis en ervaring toepassen op de huidige (online)marketing. "Het analyseren van cijfers en social media kennen voor mij geen geheimen." Ook kijk ik graag uit naar een nieuwe uitdaging. Aandacht voor de klant en voor iedereen die van begin tot eind betrokken is bij het marketingtraject vergt een subtiele aanpak en een persoonlijke benadering.

 
 
 

Wat is Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Meer dan 7 miljoen mensen wereldwijd maken dagelijks gebruik van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ze gebruiken het als het gereedschap bij de uitvoering van hun dagelijkse werkzaamheden. Het helpt ze om de data die ze verzamelen om te inzetten naar informatie die hen helpt bij het maken van beslissingen. Doorbreek de beperkingen van je algemene boekhoudsoftware. Business Central is een alles-in-één oplossing voor bedrijfsbeheer die eenvoudig kan worden gebruikt en aangepast, zodat je je bedrijf kunt helpen de verbinding te maken en slimmere beslissingen te nemen.