Team

 • Lubbert van den Heuvel
  Lubbert van den Heuvel Partner

  “Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van”

  In het kort

  Ik ben Lubbert van den Heuvel, de man van Marieke en de vader van drie dochters; Gerlisa, Elsaly en Anne-Fleur. In 2008 was ik een van de founding partners van Xperit. Toen, maar ook nu ben ik met passie betrokken. Vooral bij marketing & sales: binnen Xperit ben ik verantwoordelijk voor die afdeling.

  Missie

  Ik heb één centrale, persoonlijke missie: “Toegevoegde waarde bieden is mijn doel, succesvol zijn is daar een afgeleide van.” Zo wil ik in het leven staan. Niet alleen privé, ook in mijn werk bij Xperit geeft ik daar invulling aan. Sterker nog: ik loop er het vuur voor uit mijn sloffen. Ook in mijn vrije tijd drijft die missie me. Zo ben ik politiek actief voor ChristenUnie en voel ik me zeer verwant met organisaties als Compassion en de 4e Musketier. Waarom? Ik wil een bijdrage leveren aan de strijd tegen onrecht. De wereld mooier maken; dat is hét voor mij. En het mooie is: vaak zit dat 'm in de kleine dingen!

 • Wim de Bruin
  Wim de Bruin Partner

  "Ik vind het een mooie uitdaging om samen met collega's nieuwe kansen te ontdekken en benutten"

  Inspiratie

  Ik ben Wim de Bruin. Tijdens mijn werk ben ik graag bezig op het snijvlak van business en techniek. Daar haal ik iedere dag inspiratie uit. Enerzijds richt ik me op de wensen van klanten en gebruikers. Die vertalen we graag in mooie oplossingen, zodat zij hun bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Anderzijds ontdek en benut ik samen met collega's nieuwe kansen in de wereld van IT. Die is namelijk constant in beweging. Uiteindelijk leidt het werk op dat snijvlak tot iets heel moois: slimme en efficiënte softwareoplossingen.

  Thuis

  In mijn vrije tijd ben ik veel bezig in en om het huis. Ik geniet van het bereiden van een mooie en lekkere maaltijd. Daar lust ik graag een bijpassende wijn bij. Die nuttig ik graag samen met mijn gezin.

 • Melieske Smitshoek – Catsburg
  Melieske Smitshoek – Catsburg Office Assistant

  "Ik zet mij twintig uur per week vol passie in voor Xperit"

  Office Assistant

  Ik ben Melieske Smitshoek-Catsburg, de Office Assistant bij Xperit. Wekelijks zet ik mij twintig uur vol passie in voor Xperit. Indirect doe ik dat dus ook voor ú! Tijdens mijn werk doe ik van alles. Daarom vat ik het graag samen in deze omschrijving: ik ben de ondersteuning van het management.

  Helpen

  Bedrijven helpen bij de optimalisatie van hun business. Dat is de missie van Xperit. Daarin zie ik ook een rol voor mijzelf, want ik ondersteun Xperit. Mijn collega's zijn er voor de klanten; ik ben er voor hen.  

 • Maritt ten Hoedt
  Maritt ten Hoedt Marketing

  "Het analyseren van cijfers en social media kennen voor mij geen geheimen"

  Binnenstad

  Mijn naam is Maritt ten Hoedt. Ik studeer HBO Communicatie in Amsterdam en ga graag op zoek naar dé sleutel in succesvolle online marketingcampagnes. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en geniet ik van de Amersfoortse binnenstad.

  Marketing

  Bij Xperit zal ik mijn opgedane kennis en ervaring toepassen op de huidige (online)marketing. "Het analyseren van cijfers en social media kennen voor mij geen geheimen." Ook kijk ik graag uit naar een nieuwe uitdaging. Aandacht voor de klant en voor iedereen die van begin tot eind betrokken is bij het marketingtraject vergt een subtiele aanpak en een persoonlijke benadering.